Miscommunicatie: testimonials

Na een hilarische start waarin verschillen tussen mensen centraal staan, gaat hij over op een inhoudelijke bespreking die hout snijdt en die blijft hangen. Al met al een mooie combinatie van inhoud en attentiewaarde. Wat daarbij sterk is dat hij in zijn verhaal direct weet aan te sluiten op de situatie van de dag zelf.
Adwin Peek – Organisatiemanager

Geweldig hoe Steven Pont met bedrieglijk eenvoudige statements helder kan maken hoe mis het kan gaan met communicatie. Ik heb genoten van zijn A14 oplossingen voor B13 problemen. Nooit zal ik dit meer vergeten. Zijn voorbeeld van belangen versus standpunten vond ik zo concreet dat ik die gisteren nog heb gebruikt in een gesprek met een vriendin. Erg inspirerend vond zij.
Alexandra Visser – Senior Communicatie en merkmanagement

Van het B-13 probleem naar de C 14 oplossing en van standpunt naar gezamenlijk belang. Steven Pont analyseert met scherpte en humor de fundamenten voor samenwerking tussen mensen. Hij legt  daarbij op ludieke wijze het verband tussen zijn ervaringen van alledag en de business. Want, privé of zakelijk, het gaat in samenwerking altijd om mensen.
Marieke Nievergeld-Schijvens – Communicatieadviseur

Voorkom interpunctieproblemen en circulair gedrag. En maak geen karikatuur van de ander, maar toon begrip en mildheid. Dat is wat Steven Pont je met droge humor, kort en krachtig bijbrengt in een half uur.
Ilona van SchieGroup Communication

Steven Pont heeft een boodschap en die brengt hij in een zorgvuldig opgebouwd en goed getimed betoog dat nergens langdradig wordt.
Frank ter Borg senior – Strategy advisor